sluttede med det laveste antal

Foro sobre la marihuana y el mundo del cannabis
       
nievesmaria
Mensajes: 4
Registrado: 25 Sep 2021, 09:22

sluttede med det laveste antal

Mensajepor nievesmaria » 25 Sep 2021, 09:34

billige fodboldtrøjer


sluttede med det laveste antalIbrahima Konate fra RB Leipzig
Liverpool Tøj, Psg Trøje
mange forventede, at den sportmaster fodboldtrøjer hold sidste valgperiodeSkadespørgsmålene, der plagede hans forsvar i sidste sæson, ser ud til at være blevet negeret ved underskrivelsen af ​​Ibrahima Konate fra RB Leipzig.
Mange forventede, at den næste positionsgruppe på Klopps indkøbsliste vil være på den centrale midtbane, idet Georginio Wijnaldums afgang efterlader et stort hul i den røde trup.
Men han undlod at aftale en ny kontrakt om at forlænge sit femårige ophold på Anfield, i stedet slutte han sig til den franske gigant Paris Saint-Germain på en gratis transfer.
liverpool tøj Hans exit åbner bestemt en plads i truppen til en ny midtbanerekrut, men det ser ud til, at Klopp har gjort et andet område til sin prioritet denne sommer.
Jagten på Chiesa gør det klart, at tyskeren mener, at han har brug for forstærkning i angrebspositionerne.
De røde har været en af ​​de bedste angrebssider i top-flight i de seneste sæsoner, og har konsekvent afsluttet som topscorerne i divisionen.
Men deres imponerende rekord foran målet tog et hit i sidste sæson, hvor de røde sluttede med det laveste antal mål siden Klopps første sæson som manager.
psg trøje Mohamed Salah spillede endnu engang for Anfield -siden og var Harry Kanes nærmeste udfordrer til prisen for den gyldne støvle.
fotbollströja barn eget tryck Men hans partnere på forhånd var i mindre inspirerende form, hvor Sadio Mane uden tvivl kunne klare sin værste sæson for de røde.
Den senegalske international scorede kun 11 ligamål sidste valgperiode, på trods af at han optrådte i alle på nær tre af Liverpools kampe i konkurrencen.
Roberto Firmino har også konsekvent kæmpet for at finde bagsiden af ​​nettet, med brasilianeren på scoringslisten bare ni gange i alle konkurrencer.
Selvom Klopp vil have en fuldt egnet Diogo Jota til rådighed, ser det ud til, at han mener, at han har brug for flere muligheder for, når Mane og Firmino ikke skyder.
Den 23-årige lagde hovedsageligt ud på bredden og scorede 15 mål og noterede 11 assists til den gamle dame i sidste sæson.
Klopp ville klart blive forstærket ved at have Chiesa til rådighed, og det ville helt sikkert øge, hvad der var en overraskende svaghed blandt Liverpools hold sidste valgperiode.

Køb fodboldtrøjer

Compártenos en las redes sociales

       

Volver a “FORO - LA MARIHUANA - CANNABIS (FORO NUEVO)”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 1 invitado