Nike Air Max 1 Premium Sort Leopard

Temas actuales sobre la sexualidad y el sexo
       
tbczhhxx+
Mensajes: 3
Registrado: 19 Ago 2021, 08:21

Nike Air Max 1 Premium Sort Leopard

Mensajepor tbczhhxx+ » 19 Ago 2021, 08:31

Imagen


I stedet for blot at være en genudgivelse af den indledende stil, nikker den nyligt fremkomne Nike Herre Air Max-sneaker imidlertid til forskellige silhuetter med teknologien, der ændrer spillet: gradient ruskindskår og TPU øvre øjenstøtter lånes fra Air Max 95 og Air Max Henholdsvis 90, mens indlægssåler inklusive trykte billeder af ni andre designs à la sneakers “History of Air” -farve fra 2006.


For at fejre Air Max -dagen i marts måned frigiver Nike et nyt Air Max Plus, der er stærkt inspireret af OG Air Max 1. Denne Nike Air Max Plus har en hvid mesh øvre parret med et lysegrå buroverlays og klassiker Røde skærme til virkelig at afgive den Air Max 1 -stemning. Signatur “TN” mærke på toppen af ​​en hvid mellemsål med røde luftbobler oven på en sort gummi ydersål fuldender designet Besøg Her.


Nike Air Max 1 Premium Sort Leopard ankom på et tidspunkt, hvor Nike ledte efter en måde at overhale konkurrence på, som, selvom den stadig ikke var så populær, slog Nike i den visuelle afdeling. Da super-lyse farvepaletter og iøjnefaldende designs steg til tops, blev Nikes underspillede Cortez, Waffle Racer og Tailwind overskygget. En tur til Paris senere, og Tinker Hatfield, der havde undret sig over Pompidou -centret og dets eksoskelet af gangbroer, besluttede at designe en sko med sin luftboble på udstilling.


Selvom Nikes Air -enhed ikke var ny, var den hidtil kun blevet indbygget i Nike Sko såler og skjult for synet. Hatfields revolutionerende omlægning af Nike-formlen satte sportstøjgiganten på en vej uden tilbagevenden, fyldt med ikoniske silhuetter, der endnu ikke skulle være. Det, der måske er mest imponerende ved Nike Air Max 1, som først blev mødt med kynisme, er, at det stadig er en af ​​Nikes mest populære silhuetter.


https://www.outletfoots.com/Compártenos en las redes sociales

       

Volver a “FORO SEXO - FORO SEXUALIDAD - PROBLEMAS DE ERECCION - IMPOTENCIA - DISFUNCION ERECTIL”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 1 invitado